Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til PlatinumProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ArielProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ErogenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ArconadaProfilbildet til zailoProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til shivaProfilbildet til karlaaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til CalaDor
Profilbildet til Roger84Profilbildet til LamatryneProfilbildet til johnrunProfilbildet til MissyMooProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MizzyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til MusashiProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til VictorProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Trh1980

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 9 timer, 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 9 timer, 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 måneder siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje