Profilbildet til StrazoProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til fintparProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til vekten75Profilbildet til shado33Profilbildet til shaftyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til xtrProfilbildet til sportfuckProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til bergenstranse
Profilbildet til LarsnProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til latexthingProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til jarlemannProfilbildet til nattroseProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til monique tv

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sigvegal

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Jeg liker å Leke

Hva jeg hater mest

Legge sammen klær

Fritekst

Er en mann som liker å Leke, kjøre motorsykkel og se på filmer

Moderator

Om deg

Bor i Kopervik, og ønsker noen å leke med

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje