Profilbildet til poffenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til testomanProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til SportoguyProfilbildet til @nn@Profilbildet til uzi69Profilbildet til Siba44Profilbildet til AlexsProfilbildet til 2KosProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til GeiriProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til davidandre
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Mossing34Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MikeProfilbildet til mizzyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Par på camProfilbildet til ElleseusProfilbildet til *Punky*

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Jeg liker å Leke

Hva jeg hater mest

Legge sammen klær

Fritekst

Er en mann som liker å Leke, kjøre motorsykkel og se på filmer

Moderator

Om deg

Bor i Kopervik, og ønsker noen å leke med

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sigvegal

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje