Profilbildet til AndroidProfilbildet til MarwinProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til AlexanderProfilbildet til lalaparProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til nelg90Profilbildet til TingTongProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til MaykieProfilbildet til SussProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til maanestraale
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Slave g23Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Stine1986Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til OdinProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til norseman9Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Telemann88Profilbildet til superteddProfilbildet til bbck oslo

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sigvegal

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Jeg liker å Leke

Hva jeg hater mest

Legge sammen klær

Fritekst

Er en mann som liker å Leke, kjøre motorsykkel og se på filmer

Moderator

Om deg

Bor i Kopervik, og ønsker noen å leke med

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje