Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til JustinProfilbildet til KjellarProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Mystical34Profilbildet til vårkåtProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ChivasProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ingoladProfilbildet til KiwienProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til marita
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til stian93Profilbildet til YouwishProfilbildet til RosjerProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til BadboyProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til LåtteProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BottomProfilbildet til bakerProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Alexs

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje