Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til m52aProfilbildet til LatexleahProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Grom87Profilbildet til HexaProfilbildet til Angel84Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til fridafridaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til latex66Profilbildet til troendern93Profilbildet til AndiiProfilbildet til joni
Profilbildet til SakoProfilbildet til SnæxProfilbildet til northkickProfilbildet til VigdisProfilbildet til ValeriaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Slappen72Profilbildet til MelekProfilbildet til MeeowProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Transe_for_hersker

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje