Profilbildet til RockDudeProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Siba44Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Fin g30Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til par_30Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Anne72Profilbildet til ani5Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Freshness
Profilbildet til KristiansenProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Floppa1Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ole322Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til SussProfilbildet til ElinesProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til sola50Profilbildet til Umbrella

Sim

@simon
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Sim:Disse profilene har Sim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje