Profilbildet til geddimannProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til SammiProfilbildet til faithProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ErogenProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til nord88Profilbildet til RuienProfilbildet til yanaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til 33
Profilbildet til nord88Profilbildet til julieProfilbildet til røyskattaProfilbildet til NåProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AzathothProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Joachim*Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til kennedy85Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Bergeno

Sim

@simon
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Sim:Disse profilene har Sim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje