Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til RogermadsProfilbildet til ChrisCProfilbildet til HexaProfilbildet til snirlenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til ninatvProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til DrYvilProfilbildet til kinky667Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Tor&tina40
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ChivasProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til KvinnenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Skeva91Profilbildet til TabbeProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Jan46Profilbildet til faithProfilbildet til bbck osloProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv

SingleElise

@singleelise
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt SingleElise:Disse profilene har SingleElise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje