Profilbildet til OsloG21Profilbildet til ChrisCProfilbildet til davidandreProfilbildet til Par på camProfilbildet til jannis25Profilbildet til BabyWProfilbildet til joniProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BjornchProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til TabbeProfilbildet til johnrunProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til PussiProfilbildet til Mossing34
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til jente2011Profilbildet til TearyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til bakerProfilbildet til latex66Profilbildet til petrus1956Profilbildet til MikeProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Par på camProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Grønnøyd

SingleElise

@singleelise
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt SingleElise:Disse profilene har SingleElise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje