Profilbildet til .LisetvProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til m52aProfilbildet til swedmanProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til LookmeProfilbildet til MrbigProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Karlsen20m
Profilbildet til JontassProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til gutt1981Profilbildet til BiTrineProfilbildet til jente2011Profilbildet til BistvgProfilbildet til KaisaProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til trond`enProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til sluttyboy4u

SingleElise

@singleelise
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt SingleElise:Disse profilene har SingleElise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje