Profilbildet til røyskattaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til XenaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BabyWProfilbildet til JimBodenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til hank95Profilbildet til AlexanderProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til DrYvilProfilbildet til ak00n
Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til babybooProfilbildet til RockDudeProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til latexthingProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til nattroseProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til kjelli77Profilbildet til SjtProfilbildet til Freddyfe

sinsub

@sinsub
aktiv 3 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt sinsub:Disse profilene har sinsub besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje