Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til ExosProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til TengilProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til bergen89Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til PlatinumProfilbildet til naitsProfilbildet til kinky667Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Solros72
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til SupermannProfilbildet til Roger84Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til SylvesterProfilbildet til AlexanderProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Slave g23Profilbildet til sweden boyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ole322Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til DrYvil

Sir John

@sir-john
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sir John:Disse profilene har Sir John besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje