Profilbildet til sisunorProfilbildet til kmfantProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CdrypaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til PussiProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Par på camProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til runAProfilbildet til komigje69Profilbildet til layllaniels
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Klara31Profilbildet til maler.nProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til par_30Profilbildet til AndroidProfilbildet til ToremannProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KarinagayProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Valeria

Sir John

@sir-john
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sir John:Disse profilene har Sir John besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje