Profilbildet til KjellarProfilbildet til Grom87Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til bergen89Profilbildet til godsg1Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Handyman31Profilbildet til nelg90Profilbildet til Lars80Profilbildet til AnneTV Hedmark
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til AndroidProfilbildet til troendern93Profilbildet til RomeoProfilbildet til SimProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til GoldenProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til trond`enProfilbildet til ScorpionProfilbildet til nord88Profilbildet til KiwienProfilbildet til SakoProfilbildet til Par på cam

Sir John

@sir-john
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sir John:Disse profilene har Sir John besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje