Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til .tvliseProfilbildet til DavinciProfilbildet til NeonProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Roger84Profilbildet til Cato1977Profilbildet til SKubrickProfilbildet til agderProfilbildet til MizzyProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til TengilProfilbildet til DrYvil
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ExosProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til OsloG21Profilbildet til MariusProfilbildet til jannis25Profilbildet til temptationProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til fridafridaProfilbildet til AndroidProfilbildet til BjoernProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til HebroProfilbildet til WErkewrøe

Siri-Beate

@siri-beate
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Siri-Beate:Disse profilene har Siri-Beate besøkt:
 • 4 år, 3 måneder siden

  Siri-Beate

  Hvorfor blir jeg stadig banned av enkelte moderatorer? Sier jeg fra om faker som også er kjente for moderatorer får jeg tusen takk fra noen,mens andre banner meg. Ser andre legger ut på fellesen når de treffer på gutter med jentenick på lesbisk. Gjør jeg det samme blir jeg banned. Trodde det var likhet for alle? Mulig jeg har misforstått?

  • Sako 4 år, 3 måneder siden

   Sendt deg PM.

 • 5 år, 2 måneder siden

  Siri-Beate

  Siri-Beate la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 5 år, 2 måneder siden

  Kan noen forklare hvorfor det ikke er felles regler, eller er det moderatorer som tolker regler ulikt?
  Ble i dag bannet fordi jeg sa at det var flere menn på lesbisk-chat enn på homo-chat
  Har klagd gjentatte ganger på ulike moderatorer uten å fått svar på henvendelser, hva er da vitsen med å ha en slik mulighet?

 • 5 år, 4 måneder siden

  Siri-Beate

  Nå må noe gjøres med RonnyQ. Hver gang jeg kontakter han for å be om hjelp så blir jeg bannet.
  Vet flere har klaget på vedkommende som absolutt ikke gjør en god jobb for chatten.
  Håper dette blir tatt til etterretning. er redd dere mister mange medlemer om han får styre som han gjør

  På forhånd takk

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje