Profilbildet til parivestProfilbildet til @nn@Profilbildet til Haakon92Profilbildet til GiggSProfilbildet til AlexanderProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til gameroslProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til GogT1971Profilbildet til SupermannProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til CharlesProfilbildet til TearyProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Lica89Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Solros72Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til synnyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til RockDudeProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Kas=)Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Thea92

siricd83

@siricd83
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt siricd83:Disse profilene har siricd83 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje