Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til par_30Profilbildet til ElyProfilbildet til TigerProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til knny88Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til foresterProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Hemne72Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SammiProfilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til @nn@Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Donatello21Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Anne72Profilbildet til RememBr83Profilbildet til SussProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Andyrj

siricd83

@siricd83
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt siricd83:Disse profilene har siricd83 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje