Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SportoguyProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til nina1992Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Niko9Profilbildet til hank95Profilbildet til Per SProfilbildet til TingTongProfilbildet til Latex50Profilbildet til xantippeProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til IronheartProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Kalle2
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til synnyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til virtuveProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til mark04Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til kmfantProfilbildet til kennedy85Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Sportoguy
  • 6 måneder, 1 uke siden

    siricd83

    siricd83 ble et registrert medlem 6 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje