Profilbildet til NataProfilbildet til Kas=)Profilbildet til BjoernProfilbildet til MolliProfilbildet til ArousalProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ninatvProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til cat68Profilbildet til ArconadaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til toro60Profilbildet til latex66Profilbildet til CulprateProfilbildet til bergen89
Profilbildet til buskerudProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til BjornchProfilbildet til LissaProfilbildet til Buffy93Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Androx0Profilbildet til knny88Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til L_KProfilbildet til Hexa
  • 1 uke, 2 dager siden

    siricd83

    siricd83 ble et registrert medlem 1 uke, 2 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje