Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til badboy1986Profilbildet til **WanjaProfilbildet til sola50Profilbildet til HommeProfilbildet til MatteStProfilbildet til PlatinumProfilbildet til SamehadaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Per SProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til MM77
Profilbildet til LærerenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til AyakachanProfilbildet til LululuuProfilbildet til PhenrikProfilbildet til mindwtoProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til SammiProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til XL KukkProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til SimProfilbildet til Roger84Profilbildet til babyblueeyes
  • 3 måneder, 1 uke siden

    siricd83

    siricd83 ble et registrert medlem 3 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje