Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til TorolavProfilbildet til GoldenProfilbildet til SuzProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til nelg90Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til GiggSProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Kjekken88
Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til burndocProfilbildet til leandroProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til solaProfilbildet til MM77Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til TearyProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til nada000Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
  • 3 dager, 21 timer siden

    siricd83

    siricd83 ble et registrert medlem 3 dager, 21 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje