Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til mindwtoProfilbildet til NowheremanProfilbildet til golfbearProfilbildet til lalaparProfilbildet til Hilde79Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til BabyWProfilbildet til coolchic101Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til love one anotherProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Sheryl
Profilbildet til SuzProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Modesty56Profilbildet til chipProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til BrumProfilbildet til LarsnProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til losamantesProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til lekenergodProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til hotnoProfilbildet til Zizou

siricd83

@siricd83
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt siricd83:Disse profilene har siricd83 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje