Profilbildet til MidasProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til naitsProfilbildet til SupermannProfilbildet til MariusProfilbildet til julieProfilbildet til SakoProfilbildet til bwillyProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til xdresserProfilbildet til Donatello21Profilbildet til KvastenProfilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til temptationProfilbildet til sølProfilbildet til JærguttenProfilbildet til OralProfilbildet til LauVauProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BabyWProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til HexaProfilbildet til troendern93Profilbildet til KogKProfilbildet til KWGProfilbildet til Modesty56Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Difference___Profilbildet til Bergen-nord

siricd83

@siricd83
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt siricd83:Disse profilene har siricd83 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje