Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til jannis25Profilbildet til ZizouProfilbildet til MissProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Per SProfilbildet til DionysusProfilbildet til ToyenProfilbildet til BjornchProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til NallexyProfilbildet til SammiProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til Osl38Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til CharlesProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til MolliProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til godsg1Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til shaftyProfilbildet til veilchenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til MarwinProfilbildet til FrkAurora

siricd83

@siricd83
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt siricd83:Disse profilene har siricd83 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje