Profilbildet til hawe35Profilbildet til talkmanProfilbildet til two-playfulProfilbildet til guttenProfilbildet til StavangerProfilbildet til RJProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sola50Profilbildet til EscobarProfilbildet til fadedProfilbildet til JosepProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til fintparProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Par.Stange Hun
Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til leandroProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ArconadaProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til ZizouProfilbildet til No Strings

sisunor

@sisunor
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt sisunor:Disse profilene har sisunor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje