Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Stine1986Profilbildet til StianProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KongenProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til nina1992Profilbildet til BiparProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Kate WProfilbildet til norseman9Profilbildet til Fotballgutten
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til KjellarProfilbildet til geddimannProfilbildet til DodraugenProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til latexthingProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til frekkis71Profilbildet til NightdiverProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Teary

sisunor

@sisunor
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt sisunor:Disse profilene har sisunor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje