Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til IronheartProfilbildet til shaftyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Mass SageProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til DodraugenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til JontassProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til LatexmannProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til AvalonProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ak00n
Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til @nn@Profilbildet til Anne72Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til OsloG21Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Grom87Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til hotfish

sisunor

@sisunor
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt sisunor:Disse profilene har sisunor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje