Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til JupiterProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til gameroslProfilbildet til jonas93Profilbildet til LululuuProfilbildet til silverProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til latex66Profilbildet til virtuveProfilbildet til synnyProfilbildet til SakoProfilbildet til Ruthless84
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til JiJiProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til moss73Profilbildet til HardRockProfilbildet til ScorpionProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til petrus1956Profilbildet til KineticMan75

sisunor

@sisunor
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sisunor:Disse profilene har sisunor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje