Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til golfbearProfilbildet til .tvliseProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MissyMooProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til MidasProfilbildet til Androx0
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til MrVoldProfilbildet til freaky2Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til jonas93Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Geirern92Profilbildet til RantazticProfilbildet til ElinesProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til colargolProfilbildet til ChrisC

sisunor

@sisunor
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt sisunor:Disse profilene har sisunor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje