Profilbildet til AnMy99Profilbildet til snirlenProfilbildet til Difference___Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til AndyrjProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til LåtteProfilbildet til ChivasProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Lica89Profilbildet til KjellarProfilbildet til sexworker202Profilbildet til wille455Profilbildet til mrtore
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til buskerudProfilbildet til JupiterProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Flekka18Profilbildet til CulprateProfilbildet til jonas93Profilbildet til SKubrickProfilbildet til stian93Profilbildet til CindyCDProfilbildet til uzi69Profilbildet til Reina21Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Lica89

sisunor

@sisunor
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sisunor:Disse profilene har sisunor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje