Profilbildet til plusSProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til englevingerProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til BittenProfilbildet til sexypar85Profilbildet til XjanneProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Niko9Profilbildet til SiljeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til colargolProfilbildet til AlesioProfilbildet til freaky2Profilbildet til Alexander
Profilbildet til Handyman40Profilbildet til MarwinProfilbildet til monique tvProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ValeriaProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til NyssaProfilbildet til BergenoProfilbildet til NordlandProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til hotnoProfilbildet til MM77Profilbildet til Mossing34Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til alfiboy51

sisunor

@sisunor
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt sisunor:Disse profilene har sisunor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje