Profilbildet til ZaxProfilbildet til ShjalomProfilbildet til .LisetvProfilbildet til urokraakeProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til jenandProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til karlaaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til bby123Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til blaithinProfilbildet til RJ
Profilbildet til xdresserProfilbildet til DionysusProfilbildet til Cato1977Profilbildet til lovebbwProfilbildet til davidandreProfilbildet til 33Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til LærerenProfilbildet til VildeeeProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til brollProfilbildet til SupermannProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til gummihelge

siwtheresee

@siwtheresee
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt siwtheresee:Disse profilene har siwtheresee besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje