Profilbildet til DionysusProfilbildet til MizzyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AndroidProfilbildet til BottomProfilbildet til MariusProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til NannaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til bait69Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til losamantesProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til AngelManProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til HexaProfilbildet til ani5Profilbildet til JustinProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til freezinProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Skeva91Profilbildet til HebroProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til pitt76Profilbildet til sverre89Profilbildet til Anne72Profilbildet til xdresserProfilbildet til RockhardOslo

siwtheresee

@siwtheresee
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt siwtheresee:Disse profilene har siwtheresee besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje