Profilbildet til lekenergodProfilbildet til LissaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til nada000Profilbildet til MikeProfilbildet til lalaparProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til 2KosProfilbildet til bait69Profilbildet til SKubrickProfilbildet til burndocProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til JosepProfilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til simonaProfilbildet til carogirlProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Solros72Profilbildet til TuttaProfilbildet til MeeowProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ShineProfilbildet til komigje69Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ArielProfilbildet til DorcasProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Kåtglattbarbert

siwtheresee

@siwtheresee
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt siwtheresee:Disse profilene har siwtheresee besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje