Profilbildet til bbck osloProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til GiggSProfilbildet til LarsnProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til kmfantProfilbildet til AndiiProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til sisunorProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ScorpionProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Mike
Profilbildet til AlexanderProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ArielProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BabyWProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til par_30Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Kate WProfilbildet til Thea92Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til komigje69

siwtheresee

@siwtheresee
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt siwtheresee:Disse profilene har siwtheresee besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje