Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NightdiverProfilbildet til DorcasProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til FreshnessProfilbildet til NordlandProfilbildet til vårkåtProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Alexander44Profilbildet til freezinProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til leandroProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Bjoern
Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Modesty56Profilbildet til shinY_Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til lauraloveProfilbildet til moss73Profilbildet til nina1992Profilbildet til sanjaProfilbildet til RixnProfilbildet til NylongummiProfilbildet til SnæxProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Jan46

siwtheresee

@siwtheresee
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt siwtheresee:Disse profilene har siwtheresee besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje