Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TorolavProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til blaithinProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til IrenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til DavinciProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BiJ25iPar
Profilbildet til swedmanProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til El DiabloProfilbildet til synnyProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til brollProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til MelekProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Cpt.NeMo

siwtheresee

@siwtheresee
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt siwtheresee:Disse profilene har siwtheresee besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje