Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Helene89Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til JustinProfilbildet til chipProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SnæxProfilbildet til Hemne72Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til NordlandProfilbildet til par3427Profilbildet til swedmanProfilbildet til førdeparet
Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til RixnProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til komigje69Profilbildet til virtuveProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ingoladProfilbildet til MrbigProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til beitoProfilbildet til talkmanProfilbildet til latex66Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til FrStadPassiv

siwtheresee

@siwtheresee
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt siwtheresee:Disse profilene har siwtheresee besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje