Profilbildet til vickycdProfilbildet til TingTongProfilbildet til monique tvProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SimProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til ManimalProfilbildet til L_KProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til someboyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til engenanjaProfilbildet til colargolProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til KospieProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ZupaMann

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje