Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til julieProfilbildet til Lars80Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til AmpriProfilbildet til talkmanProfilbildet til jonas93Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sølProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til smoker;)Profilbildet til TheMissProfilbildet til DonGrisProfilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til AlexanderProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til trannyboyProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til søker sexProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til bergen89Profilbildet til nord88Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til DorransProfilbildet til !!sweetie

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje