Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til englevingerProfilbildet til BergenoProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til AlexanderProfilbildet til krsflortProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til i love boysProfilbildet til YongProfilbildet til swedman
Profilbildet til leandroProfilbildet til BistvgProfilbildet til lovebbwProfilbildet til SupermannProfilbildet til DonGrisProfilbildet til YongProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til hotfishProfilbildet til MizzyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til xtrProfilbildet til testomanProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til mann oslProfilbildet til Sukkerspinn86

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje