Profilbildet til SigvegalProfilbildet til KvastenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til englevingerProfilbildet til MissProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Hulder1Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til nafaProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Hemne72Profilbildet til superteddProfilbildet til Matiine123Profilbildet til førdeparet
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til GoldenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til trisvikProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til maler.nProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til HexaProfilbildet til Joey77Profilbildet til Stine1986Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til englevingerProfilbildet til pia1975

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje