Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til pitt76Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til StianProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Caleron86Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til LokerProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til LissaProfilbildet til YongProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til SylvesterProfilbildet til IrenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til CalaDorProfilbildet til tinaProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til DorransProfilbildet til LenemorProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til TabbeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MellaKristin

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje