Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Reina21Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til dogbayProfilbildet til KarinagayProfilbildet til CarrieProfilbildet til RockDudeProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Kalle2Profilbildet til AndyrjProfilbildet til IngunnProfilbildet til Geiri
Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til dogbayProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SKubrickProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til lekenergodProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til StaaleProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til akane21Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til mrniceguy

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje