Profilbildet til leandroProfilbildet til No StringsProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til MikeProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LathamsProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til KatherineProfilbildet til JaNuSProfilbildet til AlexsProfilbildet til nina1992Profilbildet til ZaxProfilbildet til jenandProfilbildet til AfroManProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til maler.n
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til BluwProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til DionysusProfilbildet til jens41Profilbildet til AfroManProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til jenandProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Mossing34Profilbildet til andy1988

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje