Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til IntrMannProfilbildet til ArielProfilbildet til lekenergodProfilbildet til ScorpionProfilbildet til hawe35Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til sølProfilbildet til Grom87Profilbildet til MaykieProfilbildet til ThomasassProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til jan50Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Romeo
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til NightdiverProfilbildet til colargolProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ZizouProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Donatello21Profilbildet til MaykieProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Mass Sage

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje