Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til solaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til LatexleahProfilbildet til just myselfProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til golfbear
Profilbildet til TabbeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Buffy93Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til MartinosloProfilbildet til hotnoProfilbildet til TordenspydProfilbildet til dogbayProfilbildet til mann oslProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til DavinciProfilbildet til IsDronninga47

sjøkjeks

@sjokjeks
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjøkjeks:Disse profilene har sjøkjeks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje