Profilbildet til nord88Profilbildet til TearyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til kinky667Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til lalaparProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til harepusenProfilbildet til JupiterProfilbildet til TallDarkHandsome
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til KvinnenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til EspenProfilbildet til godheksaProfilbildet til ingoladProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til latex66Profilbildet til Kate WProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til læremestervestfold

Skårnes

@skarnes
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje