Profilbildet til KvastenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BotanicalProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Buffy93Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Tobben28Profilbildet til colargolProfilbildet til HebroProfilbildet til dia***Profilbildet til Cato1977Profilbildet til DjeimiProfilbildet til plusSProfilbildet til beitoProfilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til JustinProfilbildet til agderProfilbildet til komigje69Profilbildet til toro60Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til burndocProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Per SProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til AlexsProfilbildet til afrikarProfilbildet til pitt76Profilbildet til *Punky*Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MiaBella

Skårnes

@skarnes
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje