Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til lekenergodProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Ready4funProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Mass SageProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til temptationProfilbildet til Mindy000Profilbildet til maritaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LåtteProfilbildet til apeeassProfilbildet til Stuker\'n
Profilbildet til TigerProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til uzi69Profilbildet til KWGProfilbildet til SarlimeProfilbildet til AndroidProfilbildet til Modesty56Profilbildet til ToyenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MartinosloProfilbildet til wille455Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til englevingerProfilbildet til Mehtevas

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje