Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ChivasProfilbildet til bakerProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til JM28Profilbildet til pitt76Profilbildet til LangbeinProfilbildet til beitoProfilbildet til zethProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til i love boys
Profilbildet til KWGProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til yanaProfilbildet til nord88Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til angelica96Profilbildet til OdinProfilbildet til SupermannProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Nic94Profilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til hallois

Skårnes

@skarnes
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje