Profilbildet til skurk3Profilbildet til shado33Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til LissaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til NeonProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Mr.XProfilbildet til SylvesterProfilbildet til BergenoProfilbildet til Sjt
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Stine1986Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til MedusaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til golfbearProfilbildet til MatteStProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til ElviraProfilbildet til HazeProfilbildet til KatherineProfilbildet til Erlend:)

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje