Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til pvcloveProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til NightdiverProfilbildet til slaviProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til zailoProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til apeeassProfilbildet til ToyenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Andersen89Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Sir John
Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til UerfarenProfilbildet til runAProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til BillProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til *Punky*Profilbildet til yanaProfilbildet til StrazoProfilbildet til JupiterProfilbildet til MatteStProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til frodes_tr.heim

Skårnes

@skarnes
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje