Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til LangbeinProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Per SProfilbildet til JimBodenProfilbildet til YongProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til synnyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til maler.nProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til KimmernProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Telemann88
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Huldra89Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til IntrMannProfilbildet til BecksProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MartinosloProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Kimmern

Skårnes

@skarnes
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje