Profilbildet til Hemne72Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til AvalonProfilbildet til YouwishProfilbildet til VildeeeProfilbildet til RJProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til CharlesProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til SammiProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til parsøkersex
Profilbildet til CarrieProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til TabbeProfilbildet til kennedy85Profilbildet til .LisetvProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til orro75Profilbildet til Andersen89Profilbildet til trond`enProfilbildet til Joachim*Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Teonille

Skårnes

@skarnes
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje