Profilbildet til CindyCDProfilbildet til SiljeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til AlexanderProfilbildet til TigerProfilbildet til BjornchProfilbildet til MidasProfilbildet til northkickProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til simonaProfilbildet til sanjaProfilbildet til trond`enProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Jontass
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til AlesioProfilbildet til KaisaProfilbildet til mann oslProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til HommeProfilbildet til kinky667Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til sjømannProfilbildet til shado33Profilbildet til MrVoldProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Angel4uProfilbildet til losamantesProfilbildet til !~XanZirz~!

Skårnes

@skarnes
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje