Profilbildet til HardRockProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LærerenProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til ShineProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Niko9Profilbildet til vårkåtProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ingoladProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til MissBlackrose
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til BullseyeProfilbildet til blaithinProfilbildet til AmpriProfilbildet til LokerProfilbildet til sweden boyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til AzathothProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til HexaProfilbildet til Golddigger

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje