Profilbildet til parivestProfilbildet til SakoProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ChivasProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til freezinProfilbildet til halloisProfilbildet til xantippeProfilbildet til MedusaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Par på camProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Bjorn92
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Difference___Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til JiJiProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til virtuveProfilbildet til monique tvProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til yanaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til troendern93Profilbildet til burndoc

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje