Profilbildet til Tobben28Profilbildet til jonas93Profilbildet til bwillyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til poffenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AlekProfilbildet til Bimann43Profilbildet til IronheartProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til knutbrgProfilbildet til ingoladProfilbildet til IngunnProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til regntøymann
Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til RonnProfilbildet til vekten75Profilbildet til @nn@Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MaykieProfilbildet til IntrMannProfilbildet til poopITboyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje