Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til LululuuProfilbildet til SuzProfilbildet til MolliProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til westpar76Profilbildet til KjellarProfilbildet til Kate WProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ole322Profilbildet til DjeimiProfilbildet til StrazoProfilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MedusaProfilbildet til superteddProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BadboyProfilbildet til freezinProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til NeonProfilbildet til kennethProfilbildet til BiTrineProfilbildet til slaviProfilbildet til Flexiguy40

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje