Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Angel84Profilbildet til virtuveProfilbildet til JustinProfilbildet til Handyman40Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MannValdresProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ToyenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til KogKProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til dia***
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AlexsProfilbildet til jente2011Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Cd28Profilbildet til synnyProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Kalle2Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til qwerty19Profilbildet til SherylProfilbildet til Tara84Profilbildet til superteddProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Østfoldmann

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje