Profilbildet til MatteStProfilbildet til RantazticProfilbildet til RJProfilbildet til InnlandetProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til jonas93Profilbildet til fadedProfilbildet til bunnyProfilbildet til DrYvilProfilbildet til kjelli77Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KaisaProfilbildet til JosepProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Grom87Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til ShineProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til DorransProfilbildet til DodraugenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BergenoProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Østfoldmann

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 29 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 29 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 dager, 18 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje