Profilbildet til Torill1979Profilbildet til KvastenProfilbildet til TommybProfilbildet til petrus1956Profilbildet til RixnProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til På_søkProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til StrazoProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Hexa
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til MissProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til KjellarProfilbildet til AlexsProfilbildet til BullseyeProfilbildet til stuve92Profilbildet til PlatinumProfilbildet til mark04Profilbildet til 2KosProfilbildet til Victor

Skårnes

@skarnes
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skårnes:Disse profilene har Skårnes besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 52 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 52 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 uker, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje