Profilbildet til Telemann88Profilbildet til MedusaProfilbildet til KatherineProfilbildet til Kate WProfilbildet til parivestProfilbildet til Thea92Profilbildet til Niko9Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til windel999Profilbildet til SadominatorProfilbildet til 2KosProfilbildet til Isabella10Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Haze
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til cat68Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til binittedal31Profilbildet til shinY_Profilbildet til TorolavProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til EscobarProfilbildet til LåtteProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til gameroslProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til jeanettekProfilbildet til VictorProfilbildet til Cleo

Skeva91

@skeva91
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skeva91:Disse profilene har Skeva91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje