Profilbildet til zethProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Latex44Profilbildet til Merethe21Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til windel999Profilbildet til L_KProfilbildet til MannValdresProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til cat68Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til uzi69
Profilbildet til XL KukkProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til AlexsProfilbildet til Buffy93Profilbildet til AlesioProfilbildet til foresterProfilbildet til Sonny55Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Jærgutten

Skeva91

@skeva91
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skeva91:Disse profilene har Skeva91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje