Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til apeeassProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til mindwtoProfilbildet til ZaxProfilbildet til stuve92Profilbildet til MehtevasProfilbildet til jan50Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til GhroltProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til LeticiaProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til ElviraProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til colargol
Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Lars80Profilbildet til MarwinProfilbildet til TorolavProfilbildet til KarinagayProfilbildet til ZaxProfilbildet til MannValdresProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Natasha93Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til EspenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MoaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til alexogsara

Skeva91

@skeva91
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skeva91:Disse profilene har Skeva91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje