Profilbildet til MolliProfilbildet til Leto78Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til faithProfilbildet til lauraloveProfilbildet til BrumProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til xantippeProfilbildet til CalaDorProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LiberiuS
Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til latex66Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til knny88Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LizzyProfilbildet til RantazticProfilbildet til Unggutten98

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje