Profilbildet til Niko9Profilbildet til sølProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til AyakachanProfilbildet til ErogenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til CleoProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Jan46Profilbildet til NataProfilbildet til TheMiss
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Linda_25Profilbildet til BecksProfilbildet til NordlandProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til buskerudProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til dia***Profilbildet til Geirern92Profilbildet til RJProfilbildet til ExosProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til HazeProfilbildet til MannValdres

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje