Profilbildet til AnMy99Profilbildet til FreshnessProfilbildet til orphansProfilbildet til MarwinProfilbildet til chipProfilbildet til Anne72Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Joachim*Profilbildet til trannyboyProfilbildet til simonaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til ElinesProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til zailo
Profilbildet til CulprateProfilbildet til NyssaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til jenandProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til InnlandetProfilbildet til swedmanProfilbildet til jan50Profilbildet til LokerProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Tyber30Profilbildet til NordJente90Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Nic94

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje