Profilbildet til BergenoProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Cd28Profilbildet til CleoProfilbildet til RomeoProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ElleseusProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til RantazticProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Niko9Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ElyProfilbildet til Exodia
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til AlesioProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til MariusProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til DonGrisProfilbildet til KaisaProfilbildet til TheMissProfilbildet til Osl38Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Flexiguy40

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje