Profilbildet til SkårnesProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ShineProfilbildet til bergen89Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til slaviProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til ballderProfilbildet til AyakachanProfilbildet til DjeimiProfilbildet til xantippeProfilbildet til knny88
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til No StringsProfilbildet til GogT1971Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til monique tvProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til par_30Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til BjoernProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til simonaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til @nn@

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje