Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til vickycdProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til mizzyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Trh1980Profilbildet til CindyCDProfilbildet til AvalonProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til AndyrjProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Nata
Profilbildet til nattroseProfilbildet til LamatryneProfilbildet til binittedal31Profilbildet til JosepProfilbildet til MrVoldProfilbildet til C.lop14Profilbildet til miss76Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til zailoProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BiparProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til silver

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje