Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til babybooProfilbildet til Donatello21Profilbildet til JiJiProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BBW28Profilbildet til KosMusProfilbildet til ballderProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SpindelProfilbildet til jens41Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til hank95Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til freaky2Profilbildet til silverProfilbildet til AmpriProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MarwinProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Per SProfilbildet til TabbeProfilbildet til spruksProfilbildet til Sonny55

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje