Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til BBW28Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til KvastenProfilbildet til zailoProfilbildet til RomeoProfilbildet til ElleseusProfilbildet til krsflortProfilbildet til Per SProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til FreshnessProfilbildet til TheReaderProfilbildet til NannaProfilbildet til Donatello21
Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til PussiProfilbildet til HebroProfilbildet til colargolProfilbildet til MaykieProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SammiProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Mass SageProfilbildet til andy1988Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til søker sexProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Hemne72

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje