Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til kmfantProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til BiTrineProfilbildet til JaNuSProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til afrikarProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til KosMusProfilbildet til oslo_shemale25
Profilbildet til Lez 40Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til carogirlProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til NallexyProfilbildet til j18elverumProfilbildet til stian93Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Julie00Profilbildet til Ramp78Profilbildet til kennedy85Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til MM77Profilbildet til Naturistmannen

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje