Profilbildet til NordlandProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ani5Profilbildet til RogermadsProfilbildet til beitoProfilbildet til slaviProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Caleron86Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Geiri
Profilbildet til ShineProfilbildet til PSYllonProfilbildet til LeneaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til NordJente90Profilbildet til ZaxProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ElviraProfilbildet til KristiansenProfilbildet til faithProfilbildet til SvetikProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Oral

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje