Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til fintparProfilbildet til AlexsProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til andy1988Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Leto78Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til blaithinProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til krsflortProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til SylvesterProfilbildet til nina1992Profilbildet til NyssaProfilbildet til NeonProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til EscobarProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ak00nProfilbildet til golfbearProfilbildet til jeanettekProfilbildet til poffenProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til fintparProfilbildet til kajabiProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Xjanne

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje