Profilbildet til RockDudeProfilbildet til knny88Profilbildet til hank95Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MarwinProfilbildet til SpindelProfilbildet til CharlesProfilbildet til dia***Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til gloria thomas
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til GiggSProfilbildet til Lica89Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til SammiProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til bakerProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ErogenProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til just myselfProfilbildet til windel999Profilbildet til trannyboyProfilbildet til hallois

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje