Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Jan46Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til yanaProfilbildet til KWGProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til På_søkProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til shivaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til wille455Profilbildet til Mistress Vitani
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til KvinnenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ErogenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til simonaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til KimmernProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til ToremannProfilbildet til parivestProfilbildet til Freddyfe

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje