Profilbildet til mark04Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til MizzyProfilbildet til love one anotherProfilbildet til SportoguyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til SvetikProfilbildet til BjoernProfilbildet til pitt76Profilbildet til Flekka18Profilbildet til henrkjarProfilbildet til pvcloveProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Søker spennign
Profilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til StaaleProfilbildet til ExosProfilbildet til bergenm30Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til OdinProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til harepusenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Osl38Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til BB-btm4top

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 36 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 36 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje