Profilbildet til agderProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til KiwienProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ElviraProfilbildet til IntrMannProfilbildet til RonnProfilbildet til Floppa1Profilbildet til SpindelProfilbildet til mann oslProfilbildet til foresterProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Zero
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til skurk3Profilbildet til MidasProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ElviraProfilbildet til solaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til RixnProfilbildet til Fin g30Profilbildet til SigvegalProfilbildet til MaykieProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Andersen89

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 37 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 37 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje