Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Siba44Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til ChivasProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til LissaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Difference___Profilbildet til Niko9Profilbildet til CindyCD
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Linda_25Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ScorpionProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til NinnaProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Tony21Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til runAProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Ayakachan

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

SkittenOslojente

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje