Profilbildet til AsveigProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Klara31Profilbildet til NåProfilbildet til På_søkProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til mann oslProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Oslo27Profilbildet til NjordProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ZizouProfilbildet til EvensProfilbildet til KennethR88
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til nina1992Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til MedusaProfilbildet til westpar76Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til LokerProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Hilde79Profilbildet til blaithinProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til GiggSProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Spindel

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

SkittenOslojente

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje