Profilbildet til brollProfilbildet til NordlandProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til sweettortureProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til westpar76Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til vårkåtProfilbildet til L_KProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til trond`enProfilbildet til dia***
Profilbildet til MariusProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til pitt76Profilbildet til OlavsenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til AzathothProfilbildet til OralProfilbildet til BjornchProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Phenrik

SkittenOslojente

@skittenoslojente
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SkittenOslojente:Disse profilene har SkittenOslojente besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

SkittenOslojente

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje