Profilbildet til ak00nProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til sverre89Profilbildet til NettstedetProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AinaCdProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Leto78Profilbildet til MortenBProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til GogT1971Profilbildet til ole322
Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til MM77Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til mark04Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Mille70Profilbildet til solaProfilbildet til shivaProfilbildet til ToremannProfilbildet til Kalle2Profilbildet til stian93Profilbildet til KristiansenProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MeeowProfilbildet til kinkysub slut

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje