Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Lars80Profilbildet til halloisProfilbildet til uzi69Profilbildet til førdeparetProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TorolavProfilbildet til SammiProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til beitoProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Trh1980Profilbildet til babybooProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Drul
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til fadedProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til superteddProfilbildet til DodraugenProfilbildet til trisvikProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til pierceddickProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til CharlesProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Romeo

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje