Profilbildet til røyskattaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til IronheartProfilbildet til synnyProfilbildet til BecksProfilbildet til JosepProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til nattroseProfilbildet til HazeProfilbildet til carogirlProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til kmfantProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til _riccovero_
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til IronheartProfilbildet til LizzyProfilbildet til sexworker202Profilbildet til IrenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til MM77Profilbildet til SamehadaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til SigvegalProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til LokerProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til talkmanProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til EmmaEE

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje