Profilbildet til xtrProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til just myselfProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til BecksProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Tony21Profilbildet til frekkis71Profilbildet til pia1975Profilbildet til bunnyProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til spruksProfilbildet til Robin..tv
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til oslokosProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til gutt1981Profilbildet til RantazticProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Passivg19Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til sluggernProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ChivasProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til SakoProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje