Profilbildet til LadysmanProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Lill17Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til geddimannProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til jonas93Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til mizzyProfilbildet til dia***Profilbildet til KimmernProfilbildet til Kåtglattbarbert
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Thea92Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til julieProfilbildet til MiaBProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til shinY_Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Angel84Profilbildet til AinaCdProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til mark04Profilbildet til Nå

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje