Profilbildet til Mindy000Profilbildet til Kate WProfilbildet til PussiProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til wille455Profilbildet til kmfantProfilbildet til virtuveProfilbildet til Niko9Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til zailo
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til XL KukkProfilbildet til maritaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Niko9Profilbildet til mark04Profilbildet til DrulProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Isabella10

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje