Profilbildet til NylongummiProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til RosjerProfilbildet til bad666boyProfilbildet til faithProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til xtrProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Cato1977Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til staalmannenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til nord88Profilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til angelica96Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til miss76Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til bwillyProfilbildet til NannaProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KaisaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til jente2011Profilbildet til freezinProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Latexleah

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje