Profilbildet til fadedProfilbildet til Roger84Profilbildet til FinelineProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ElyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til nattroseProfilbildet til sportfuckProfilbildet til MortenBProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til dewill77Profilbildet til kinkysub slut
Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til MaykieProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til babybooProfilbildet til maler.nProfilbildet til SuzProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til LokerProfilbildet til synnyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ThomasassProfilbildet til 33Profilbildet til JavhaxProfilbildet til tromsopar80

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje