Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til LatexmannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til RixnProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til LamatryneProfilbildet til SakoProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til westpar76Profilbildet til -MissV-Profilbildet til Nanna
Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Difference___Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til SoffiProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til NinnaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til bigutttgardermoen32

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje