Profilbildet til vekten75Profilbildet til hawe35Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MrVoldProfilbildet til mark04Profilbildet til line tvProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BiTrineProfilbildet til NordlandProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til TingTongProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til pompelProfilbildet til NataProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til solaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til pytagorasProfilbildet til frekkis71Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Tony21

Skorpionen

@skorpionen
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Skorpionen:Disse profilene har Skorpionen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje