Profilbildet til KiwienProfilbildet til ZeroProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til stian93Profilbildet til MartinosloProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til fadedProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til nord88Profilbildet til DrulProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Cd28Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Angel4u
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til AsveigProfilbildet til ErogenProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til SimProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til bamsefarProfilbildet til JosepProfilbildet til RockDudeProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til ZizouProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til rikkeintim

skurk3

@skurk3
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Noe søte damer fra Østfold her?? Vis
Disse profilene har besøkt skurk3:Disse profilene har skurk3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje