Profilbildet til jenandProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til NyssaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til shinY_Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til AndroidProfilbildet til AzathothProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Tyber30Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Torill1979Profilbildet til uzi69Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til elghodeProfilbildet til AmpriProfilbildet til TommybProfilbildet til LilliMyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til DonGrisProfilbildet til ingoladProfilbildet til virtuveProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til JupiterProfilbildet til ElinesProfilbildet til SoffiProfilbildet til SarlimeProfilbildet til dogbayProfilbildet til Ntrøndere

Slappen72

@slappen72
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Slappen72:Disse profilene har Slappen72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje