Profilbildet til BluwProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til NataProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til TommybProfilbildet til hank95Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til LærerenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til TheRose49Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til bby123Profilbildet til KaisaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til MidasProfilbildet til henrkjarProfilbildet til latino123Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til TearyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Osl38Profilbildet til MissBlackrose

Slappfisk

@slappfisk
aktiv 2 uker, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt Slappfisk:Disse profilene har Slappfisk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje