Profilbildet til Lill17Profilbildet til LathamsProfilbildet til LokerProfilbildet til Thea92Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til TheReaderProfilbildet til monique tvProfilbildet til VictorProfilbildet til solaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til AjscreamProfilbildet til TordenspydProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til mizzyProfilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til RantazticProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til AfroManProfilbildet til dewill77Profilbildet til MM77Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til buskerudProfilbildet til LathamsProfilbildet til halloisProfilbildet til bbck osloProfilbildet til urokraakeProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LåtteProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til freaky2Profilbildet til Kimmern

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje