Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Nic94Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til AnetteleProfilbildet til ChivasProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BergenoProfilbildet til Alexander
Profilbildet til Difference___Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til @nn@Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til burndocProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til HardRockProfilbildet til LokerProfilbildet til trisvikProfilbildet til ValeriaProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Alexs

slav1

@slav1
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt slav1:Disse profilene har slav1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje