Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til .tvliseProfilbildet til eddi1000Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KiwienProfilbildet til sluggernProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til geddimannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til TearyProfilbildet til KjellarProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til No StringsProfilbildet til LenemorProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til pierceddickProfilbildet til dp72Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til TempenProfilbildet til 59modellProfilbildet til Becks

slav1

@slav1
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt slav1:Disse profilene har slav1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje