Profilbildet til bergenm30Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Hilde79Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ZaxProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Stine1986Profilbildet til pia1975Profilbildet til MariusProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til lalaparProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til LathamsProfilbildet til xtrProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Ready4funProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til BluwProfilbildet til guttenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Roger84Profilbildet til Klar 79

Slave g23

@slave-g23
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Slave g23:Disse profilene har Slave g23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje