Profilbildet til ballderProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til BluwProfilbildet til beitoProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Hemne72Profilbildet til LeneaProfilbildet til dp72Profilbildet til lauraloveProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til stor pungProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til komigje69
Profilbildet til afrikarProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til zethProfilbildet til Klar 79Profilbildet til regntøymannProfilbildet til nafaProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til PSYllonProfilbildet til StrazoProfilbildet til EvensProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Mossing34Profilbildet til SakoProfilbildet til testoman

slavi

@slavi
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt slavi:Disse profilene har slavi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje