Profilbildet til stuve92Profilbildet til jan50Profilbildet til bergenm30Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til LatexmannProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til brollProfilbildet til LululuuProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til HexaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Anne72Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Sylvester
Profilbildet til TearyProfilbildet til søker sexProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til NinnaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til SherylProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Tony21Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til FinelineProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til SuzProfilbildet til Cato1977

slavi

@slavi
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt slavi:Disse profilene har slavi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje