Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til CleoProfilbildet til moss73Profilbildet til Erik1337Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til RuienProfilbildet til KennethR88Profilbildet til 33Profilbildet til MeeowProfilbildet til davidandreProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til nattrose
Profilbildet til KosMusProfilbildet til jeanettekProfilbildet til fintparProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Joey77Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til m52aProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til ArousalProfilbildet til BBW28Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Nata

slavi

@slavi
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt slavi:Disse profilene har slavi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje