Profilbildet til DorransProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til maler.nProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til TempenProfilbildet til swedmanProfilbildet til LenemorProfilbildet til KatherineProfilbildet til gameroslProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til SarlimeProfilbildet til freezinProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Skorpionen
Profilbildet til ElviraProfilbildet til AjscreamProfilbildet til NåProfilbildet til HommeProfilbildet til vanosm52Profilbildet til JaNuSProfilbildet til ArousalProfilbildet til norseman9Profilbildet til Dotto81Profilbildet til MizzyProfilbildet til moss73Profilbildet til CdrypaProfilbildet til JustinProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til MusashiProfilbildet til godsg1

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje