Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Flekka18Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til BecksProfilbildet til 2KosProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til hotnoProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Klara31Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til kjelli77Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Svantepri
Profilbildet til Lill17Profilbildet til Plu2Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til RosjerProfilbildet til NordlandProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til brollProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til mrroyalProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til LarsnProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til LadyStarProfilbildet til DemonMaggoy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje