Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til moss73Profilbildet til IntrMannProfilbildet til babybooProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MusashiProfilbildet til vårkåtProfilbildet til SupermannProfilbildet til LatexmannProfilbildet til OsloG21Profilbildet til sportfuckProfilbildet til LangbeinProfilbildet til milana36Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jente
Profilbildet til spruksProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til CleoProfilbildet til kjelli77Profilbildet til RixnProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til stian93

Læreren

@snill78
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Læreren:Disse profilene har Læreren besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje