Profilbildet til MartinosloProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til krsflortProfilbildet til VictorProfilbildet til TengilProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til BjoernProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til YouwishProfilbildet til SvantepriProfilbildet til KWG
Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til faithProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til AyakachanProfilbildet til BrumProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til NataProfilbildet til lauraloveProfilbildet til SoffiProfilbildet til windel999Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Bluw

Læreren

@snill78
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Læreren:Disse profilene har Læreren besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje