Profilbildet til krsflortProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Siba44Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til BBW28Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til northkickProfilbildet til Osl38Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ErogenProfilbildet til NjordProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til yana
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til toro60Profilbildet til StianProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til BiparProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Osl38Profilbildet til AsveigProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til alexogsara
  • 7 måneder siden

    Læreren

    Læreren la inn en oppdatering i gruppen Kontaktannonser 7 måneder siden

    Søker unge damer i Oslo og Akershus for kos og uforpliktende møter. Jeg er en gentleman og liker kos 🙂 Gjør du ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje