Profilbildet til DrulProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Klara31Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SimProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til MarwinProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til CdrypaProfilbildet til kmfantProfilbildet til VildeeeProfilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til shaftyProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til MizzyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til JustinProfilbildet til Lill17Profilbildet til temptationProfilbildet til Tine cdProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til snirlenProfilbildet til gummihelge
  • 3 måneder siden

    Læreren

    Læreren la inn en oppdatering i gruppen Kontaktannonser 3 måneder siden

    Søker unge damer i Oslo og Akershus for kos og uforpliktende møter. Jeg er en gentleman og liker kos 🙂 Gjør du ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje