Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til krsflortProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til BotanicalProfilbildet til sjømannProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til talkmanProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ElviraProfilbildet til MrVoldProfilbildet til XenaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Grom87
Profilbildet til babybooProfilbildet til NyssaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til dp72Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til BecksProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til xantippeProfilbildet til BergenoProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til lunatrabem

snirlen

@snirlen
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt snirlen:Disse profilene har snirlen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje