Profilbildet til ani5Profilbildet til Telemann88Profilbildet til sola50Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til gameroslProfilbildet til Mr.XProfilbildet til NjordProfilbildet til SnæxProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til m52aProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til kastrdProfilbildet til j18elverumProfilbildet til OsloKnut
Profilbildet til IrenProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til bamsefarProfilbildet til poopITboyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til vekten75Profilbildet til KjellarProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til DavinciProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Buffy93Profilbildet til jarlemann

snirlen

@snirlen
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt snirlen:Disse profilene har snirlen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje