Profilbildet til mrtoreProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til afrikarProfilbildet til GeiriProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til stian93Profilbildet til El DiabloProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til @nn@Profilbildet til AlexanderProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til zeth
Profilbildet til TorolavProfilbildet til LenemorProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til orro75Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til JimBodenProfilbildet til golfbearProfilbildet til Donatello21Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til colargolProfilbildet til RixnProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til C.lop14Profilbildet til buskerud

snirlen

@snirlen
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt snirlen:Disse profilene har snirlen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje