Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Ready4funProfilbildet til DonGrisProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til CharlesProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til lovebbwProfilbildet til SamehadaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til vickycdProfilbildet til Trappani89Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Katherine
Profilbildet til swedmanProfilbildet til BiTrineProfilbildet til gameroslProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til AngelManProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Sublime81Profilbildet til latino123Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Tobben28

snirlen

@snirlen
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt snirlen:Disse profilene har snirlen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje