Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til toro60Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til KaisaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til CharlesProfilbildet til Mille70Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til HardRockProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til AndroidProfilbildet til TheMissProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til RockDudeProfilbildet til jan50
Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til beitoProfilbildet til NallexyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Tony21Profilbildet til OsloG21Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til sverre89Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til KristiansenProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Mr Nilsen

snirlen

@snirlen
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt snirlen:Disse profilene har snirlen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje