Profilbildet til regntøymannProfilbildet til lalaparProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til NordlandProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til hotnoProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til northkickProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til bunnyProfilbildet til Latex44Profilbildet til SakoProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til AndyrjProfilbildet til KvinnenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ElinesProfilbildet til Girlflower

snirlen

@snirlen
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt snirlen:Disse profilene har snirlen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje