Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Natasha93Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til GeiriProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til SportoguyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til solaProfilbildet til JosepProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til LeticiaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til OralProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ZizouProfilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til Alexander44Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til andy1988Profilbildet til RomeoProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til hank95Profilbildet til bait69Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til kajabiProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til LåtteProfilbildet til HazeProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

snirlen

@snirlen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt snirlen:Disse profilene har snirlen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje