Profilbildet til ArconadaProfilbildet til nada000Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Ready4funProfilbildet til DionysusProfilbildet til carogirlProfilbildet til AjscreamProfilbildet til KjellarProfilbildet til DrYvilProfilbildet til poffenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Kate WProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til dp72
Profilbildet til ani5Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Linda_25Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til bergen89Profilbildet til AndiiProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til NinnaProfilbildet til SjtProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Staale

snowrose

@snowrose
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt snowrose:Disse profilene har snowrose besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje