Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til talkmanProfilbildet til fadedProfilbildet til moss73Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til latexthingProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til På_søkProfilbildet til BluwProfilbildet til jente2011Profilbildet til AlexanderProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Mike
Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til YongProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Donatello21Profilbildet til kastrdProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til KongenProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til ole322

Soffi

@soff
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje