Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til bakerProfilbildet til LatexmannProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Helene89Profilbildet til orro75Profilbildet til lauraloveProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til XL KukkProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ElviraProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til PSYllonProfilbildet til **WanjaProfilbildet til HexaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til JustinProfilbildet til Linda_25Profilbildet til PhenrikProfilbildet til HardRockProfilbildet til TengilProfilbildet til ShineProfilbildet til Nyssa

Soffi

@soff
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje