Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til *Punky*Profilbildet til @nn@Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Hilde79Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til godsg1Profilbildet til jan50Profilbildet til Stine1986Profilbildet til NylongummiProfilbildet til m52aProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til parivestProfilbildet til jens41Profilbildet til Victor
Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Andersen89Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til harepusenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KospieProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til AzathothProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Njord

Soffi

@soff
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje