Profilbildet til babybooProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til BottomProfilbildet til orro75Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til latino123Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Anne72Profilbildet til eddi1000Profilbildet til sluggernProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Henriettejenta
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til SiljeProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til nafaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til miss76Profilbildet til brollProfilbildet til maritaProfilbildet til BistvgProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Joey77Profilbildet til kennedy85

Soffi

@soff
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje