Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til swedmanProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ElleseusProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Per SProfilbildet til InsomniaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til MissProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MizzyProfilbildet til GoldenProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til DorcasProfilbildet til RixnProfilbildet til Solros72Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til CharlesProfilbildet til shivaProfilbildet til Hulder1Profilbildet til orro75Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til VigdisProfilbildet til golfbearProfilbildet til Haakon92Profilbildet til MrbigProfilbildet til Sako

Soffi

@soff
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje