Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til nada000Profilbildet til AnetteleProfilbildet til MatteStProfilbildet til andy1988Profilbildet til VigdisProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til ArielProfilbildet til MartinosloProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til LokerProfilbildet til Maykie
Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SiljeProfilbildet til MaykieProfilbildet til YouwishProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til LamatryneProfilbildet til afrikarProfilbildet til BiTrineProfilbildet til KjellarProfilbildet til jarlemannProfilbildet til bait69Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til frekkis71Profilbildet til stianogvicky

Soffi

@soff
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje