Profilbildet til VigdisProfilbildet til Thea92Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til ChivasProfilbildet til Mossing34Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til shaftyProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Hulder1Profilbildet til dia***
Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ElinesProfilbildet til Oslo27Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Sonny55Profilbildet til troendern93Profilbildet til two-playfulProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Fresia4Profilbildet til NallexyProfilbildet til Slave g23Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Stine1986Profilbildet til sverre89

Soffi

@soff
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje