Profilbildet til krsflortProfilbildet til godsg1Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til angelica96Profilbildet til synnyProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til snirlenProfilbildet til colargolProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til pia1975Profilbildet til L_KProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til dogbayProfilbildet til Niko9Profilbildet til freezinProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Caleron86Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til mizzyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til hallois

Soffi

@soff
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje