Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til C.lop14Profilbildet til BiparProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ZaxProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til gutt1981
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til xantippeProfilbildet til hotfishProfilbildet til SiljeProfilbildet til leandroProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til BluwProfilbildet til MissyMooProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til MissMProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til ElyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Angrybean

Soffi

@soff
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Soffi:Disse profilene har Soffi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje