Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til LenemorProfilbildet til Niko9Profilbildet til MeeowProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til BluwProfilbildet til RubberkingProfilbildet til m52aProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Klar 79Profilbildet til EmmaEE
Profilbildet til ArielProfilbildet til latexthingProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Julie00Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til HardRockProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til krsflortProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til synnyProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til SammiProfilbildet til SoffiProfilbildet til Golden Brown Oslo

SofiaTheModell

@sofiathemodel
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt SofiaTheModell:Disse profilene har SofiaTheModell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje