Profilbildet til Hemne72Profilbildet til ExosProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til JiJiProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til LissaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til latexthingProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til SammiProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til LeneaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til dewill77Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Just4youProfilbildet til Klar 79Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Difference___Profilbildet til NettstedetProfilbildet til urokraakeProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MummiMamma

Softfeet

@softfeet
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Softfeet:Disse profilene har Softfeet besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje