Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til SKubrickProfilbildet til jente2011Profilbildet til shinY_Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til xantippeProfilbildet til CalaDorProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til vickycdProfilbildet til Andersen89Profilbildet til burndocProfilbildet til shaftyProfilbildet til sjømann
Profilbildet til ToyenProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Geirern92Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MedusaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Mrbig

sola50

@sola50
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola50:Disse profilene har sola50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje