Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til KogKProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ballderProfilbildet til Cd28Profilbildet til LissaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SakoProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til ToyenProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Alexander44Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til CindyCDProfilbildet til LadyStarProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Hemne72Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til solaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til dewill77Profilbildet til Osl38

sola50

@sola50
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola50:Disse profilene har sola50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje