Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ArielProfilbildet til superteddProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til akane21Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Thea92Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Angel84Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til AvalonProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til kastrd
Profilbildet til petzlProfilbildet til ReidarProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til OlavsenProfilbildet til DjeimiProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til lekenergodProfilbildet til kinky667Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til andy1988Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Joachim*

sola50

@sola50
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola50:Disse profilene har sola50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje