Profilbildet til MolliProfilbildet til SigvegalProfilbildet til XenaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til windel999Profilbildet til burndocProfilbildet til uzi69Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til sola50Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til RuienProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til sisunor
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til YongProfilbildet til JiJiProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til orphansProfilbildet til knny88Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til lovebbwProfilbildet til plusSProfilbildet til KalleNavnProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Tobben28Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Bjoern

sola50

@sola50
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola50:Disse profilene har sola50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje