Profilbildet til just myselfProfilbildet til Lez 40Profilbildet til solaProfilbildet til SjtProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til KvastenProfilbildet til bergenm30Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til JosepProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til KimmernProfilbildet til PlatinumProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Botanical
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Cato1977Profilbildet til LululuuProfilbildet til trannyboyProfilbildet til bunnyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til veilchenProfilbildet til JontassProfilbildet til OralProfilbildet til solaProfilbildet til VictorProfilbildet til spruksProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Merethe21Profilbildet til WhiteTiger

sola50

@sola50
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola50:Disse profilene har sola50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje