Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til synnyProfilbildet til GhroltProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Slappen72Profilbildet til KongenProfilbildet til MortenBProfilbildet til runAProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Julie00Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til No StringsProfilbildet til two-playfulProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til VildeeeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Man30303Profilbildet til par_30

sola50

@sola50
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola50:Disse profilene har sola50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje