Profilbildet til MortenBProfilbildet til bakerProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til BiTrineProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til yanaProfilbildet til latex66Profilbildet til zethProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Nata
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til TordenspydProfilbildet til IngunnProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til sjømannProfilbildet til MikeProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KarinagayProfilbildet til SherylProfilbildet til someboyProfilbildet til talkmanProfilbildet til sola50Profilbildet til L_K

sola50

@sola50
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola50:Disse profilene har sola50 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje