Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til krsflortProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Matiine123Profilbildet til vickycdProfilbildet til lekenergodProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BluwProfilbildet til MrVoldProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til karlaaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til JupiterProfilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til Thea92Profilbildet til DonGrisProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til parivestProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Kate WProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Reina21Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til ZeroProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til binittedal31

sola50

@sola50
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sola50:Disse profilene har sola50 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sola50

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje